Sao Paulostraat Paramaribo

Huis kopen Suriname - Sao Paulostraat Paramaribo

Altijd al een huis in Suriname willen kopen? Dan is dit je kans! Huis kopen Suriname.com biedt hierbij te koop aan een vrijstaande eengezinswoning in de Sao Paulostraat te Paramaribo Noord.

In de Sao Paulostraat in Paramaribo Noord ligt deze mooie, goed onderhouden en stijlvol afgewerkte, laagbouwwoning van 120 m2. De woning heeft 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruim erf (perceelgrote 350 m2) en een overdekt terras.

Het huis is centraal gelegen in een rustige straat.
In de omgeving vind je Shopping Mall “Maretraite”, de DSB-bank en vele andere winkels. Ook het Academisch ziekenhuis is dichtbij gelegen.

Te koop eigendom perceel 350 m2 met woning van 120 m2

Deze stijlvolle woning in Paramaribo Noord is gelegen in een nette rustige buurt in de wijk Beniespark. De indeling van de woning is ideaal voor mensen die van ruimte houden of voor gezinnen.

De vraagprijs voor dit perceel inclusief mooie stijlvolle woning is €120.000 euro exclusief kosten koper.

Huis kopen Sao Paulostraat Paramaribo Suriname

Living en Keuken

De woning is geheel gelijkvloers en heeft een zeer ruime woonkamer (56m2) voorzien van airconditioning. Vanuit de huiskamer loop je direct door naar de grote gezellige open keuken die voorzien is van alle gemakken. Hier kan je heerlijke gerechten bereiden voor familie en vrienden.

3 Slaapkamers

De woning heeft maar liefst 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Zo kan je heerlijk koel slapen tijdens de warme nachten. De royale “Master” slaapkamer heeft een eigen badkamer voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. Ook de overige 2 slaapkamers zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kast. Deze beide slaapkamers zijn voorzien een wastafel.

2 Badkamers en 3 toiletten

De woning heeft naast de badkamer in de “Master” bedroom ook een aparte badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Terras

Vanuit de huiskamer loop je zo het overdekte terras op. Hier kan je heerlijk ontspannen of gezellig samen zijn met familie of vrienden. Op het terras bevindt zich onopvallend een gastentoilet.

Parkeren

Op het erf is genoeg ruimte om je auto te parkeren en een tuin of moestuin aan te leggen. Ook bevindt zich hier een schuurtje voor extra opslag.

Beveiliging

Op het erf is genoeg ruimte om je auto te parkeren en een tuin of moestuin aan te leggen. Ook bevindt zich hier een schuurtje voor extra opslag.

Huis kopen Sao Paulostraat Paramaribo Suriname

Deze woning is centraal gelegen in Paramaribo Noord met verschillende voorzieningen in de directe omgeving.

De woning heeft een perceel oppervlakte van 350 m2, de woning heeft een oppervlakte van 120 m2. 3 slaapkamers, woonkamer met openkeuken, washok, 2 badkamers waarvan 1 met ligbad, 3 toiletten.

De huiskamer en slaapkamers zijn voorzien van airconditioning. Parkeren op het erf is mogelijk. Het erf is door middel van een hek afgebakend.

In overleg is het mogelijk om aanwezige meubilair tegen betaling over te nemen.

Interesse?

Al met al is deze woning ideaal om heerlijk te wonen en te ontspannen met je gezin, familie en vrienden. Nieuwsgierig geworden of nog vragen neem dan direct contact op en wie weet is deze mooie woning binnenkort van jou!

Locatie en tips

Winkels: loopafstand
Strand: 13km (30 minuten)
Paramaribo Centrum: 4km (13 minuten)
Vliegveld Paramaribo-Zanderij International: 50 km (1 uur en 25 minuten)

De afstand van Paramaribo Noord naar Paramaribo Centrum is ongeveer 4 km.
Het huis ligt in het verlengde van de Ringweg. Dat betekent dat u snel in Maretraite (Shopping Mall) en omgeving bent.

5 Minuten met de auto naar de DSB bank, de vele winkels aan de Kwattaweg en het Academisch ziekenhuis.
Er is op loopafstand (5 minuten) een bus te verkrijgen, bus 5 die u in enkele minuten naar het centrum brengt.
Wanneer u trek krijgt kunt u rechts om de hoek bij de bushalte lekker Javaans gaan eten bij de Javaanse Toko.

Interesse?

Samengevat is deze woning perfect om te genieten en tot rust te komen met je gezin, familie en vrienden. Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen? Neem dan direct contact op en misschien wordt deze prachtige woning binnenkort van jou!

Kan ik als Nederlander een huis kopen in Suriname?

Kan ik als buitenlander onroerend goed in Suriname kopen? Indien de titel van de grond eigendom is wel

Ja, dat is mogelijk als de titel van de grond eigendom is. Echter, als de grond op erfpacht of grondhuur is uitgegeven, kun je deze niet op persoonlijke naam kopen. Domeingrond wordt namelijk alleen uitgegeven aan ingezetene Surinamers en Surinaamse rechtspersonen.

Als je als buitenlander een huis in Suriname wilt kopen, moet je eerst een bankrekening openen bij een van de grote banken in het land. Zodra je een bankrekening hebt, kun je overgaan tot het kopen van een huis.

Daarnaast is het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen bij de overheid. Met deze vergunning kun je vervolgens legaal een huis kopen in Suriname.

Kun je als Nederlander in Suriname wonen?

Ja, als Nederlander kun je in Suriname wonen. Suriname en Nederland hebben historische banden, en er zijn veel Nederlanders die in Suriname wonen of er naartoe verhuizen voor werk, studie of persoonlijke redenen. Je moet echter wel voldoen aan de immigratiewetten en -regels van Suriname, zoals het verkrijgen van de juiste verblijfsvergunning of visum, afhankelijk van de duur en het doel van je verblijf.

Om Suriname binnen te komen, heb je een visum nodig. Dit visum stelt je in staat het land binnen te komen, maar biedt geen permanente verblijfsstatus. Het is belangrijk om je visum tijdig te verlengen en een tijdelijke verblijfsvergunning aan te vragen.

Na het verkrijgen van een tijdelijke verblijfsvergunning, kun je uiteindelijk een volledige verblijfsvergunning aanvragen, waarmee je permanent in Suriname kunt wonen. Dit proces is essentieel voor iedereen die van plan is zich langdurig in Suriname te vestigen.

Neem contact op

InterWens
Huiskopensuriname.com
Hendrikstraat Paramaribo (SR)
Veerse Meer 71 Hoofddorp (NL)
Kvk: 90150783

suriname@interwens.nl

0637207218